KINKI LAB
Kinki Lab is de thuisplek van alle Kinkiërs.
De plek waar alle kappers binnen kunnen lopen voor inspiratie, overleg en trainingen. De plek waar fotoshoots worden gehouden, cursussen gegeven worden en het concept van Kinki Kappers wordt bewaard en verder ontwikkeld.

Je kan ons vinden in de Amsterdamse Hallen, een monumentaal pand, de voormalige tramremise, een gebouw met een openbare functie. Creatieve bedrijven, foodcourt, bibliotheek, een filmtheater, en tegenover het Kinki Lab zit de Kinki Academy. Kom gerust een keer langs!

Hannie Dankbaarpassage 24
1053 RT AMSTERDAM
020 - 820 2008
WIE IS KINKI?
Kinki Kappers is uitgegroeid tot een ambachtelijk en kleurrijk bedrijf met veertig salons in Nederland, twee academy’s en het Support Office; Kinki Lab.

De eerste Kinki Kappers opende in 1984 haar deuren in Eindhoven tijdens de roerige jaren tachtig en de hoogtijdagen van de punk cultuur. Het creatieve, de kleuren en het rebelse is in ons DNA gaan zitten. De afgelopen dertig jaar heeft Kinki veel tijd gestoken in het ontwikkelen van trainingen om het Kinki personeel op te leiden tot bijzonder technische kappers/sters. Van daar uit is het idee gekomen om een opleiding op te zetten, zo is de Kinki Academy ontstaan.

De Kinki Academy is een plek waar onze kappers en externe kappers opleidingen kunnen volgen. Het altijd blijven trainen van de Kinki kappers maakt dat bij Kinki op hoog niveau geknipt en gekleurd wordt, met als kers op de taart ons Kinki Team, zij behoren tot de top van Europa. We zijn experts geworden in het kappersvak. Het beste hoe je dat kan ervaren is door binnen te lopen bij onze salons en je te laten behandelen door één van onze kappers. Want onze kappers zijn Kinki Kappers.
KINKI PRODUCTS
Kinki MashMud
MASH MUD For all styles. De onbetwiste favoriet! Mash Mud heeft sterke hold maar zachte feel.
Kinki Freeze Spray
FREEZE SPRAY For a perfect fix. Zeer sterke en langdurige fixatie zonder hard effect. Droogt snel en geen productresten
Kinki Shaper
SHAPER For all styles. In handen warm wrijven en gelijkmatig door het haar verdelen. Creeër de gewenste stijl met je vingers.
Kinki Sea Salt Spray
SEA SALT SPRAY Creates intense texture. De zoutdeeltjes in deze spray geven extra lift en definitie aan het haar.
Kinki Mold Paste
MOLD PASTE Perfect for Curls. Een kleine hoeveelheid in handen wrijven. Kneed je haar in model. Bewerk je stijl de hele dag door.
Kinki Clay
CLAY Remoldable texturizer. Breng aan op droog haar om een ongestructureerde textuur te creëren, met een sterke hold en matte finish.
Kinki Soy Paste
SOY PASTE Gives intense texture. Een kleine hoeveelheid in handen wrijven. Aanbrengen van aanzet tot in de punten. Modelleer naar wens.
Kinki Super Powder
SUPER POWER POWDER For big volume. Poeder direct op de aanzet van je haar en verdeel het door je haar met je vingers voor extra body. Creëer een lichte hold met een natuurlijke beweging.
KINKI TV & Radio
In al onze locaties hebben we TV’s hangen waarop onze eigen televisiezender Kinki TV wordt uitgezonden. De programmering bestaat uit de meest uiteenlopende creatieve uitspattingen. Dit zijn shows & fotoshoots van Kinki, animaties en videoclips.

Daar willen we graag jouw videoclip bij!
Stuur een linkje waar we je videoclip kunnen zien of stuur een www.wetransfer.com met je videoclip naar paul@kinkibv.nl, dan nemen wij contact met je op als je videoclip wordt uitgekozen.

Bij je videoclip komt een titelbalk met daarop je band/artiestennaam, naam liedje en je website.

KINKI RADIO
Muziek: druk, rustig, retro en de allernieuwste muziekstroming het is allemaal te horen op Kinki Radio. Daarbij zoeken we nu dus ook jouw muziek. Is jouw muziek eigenzinnig en creatief of gewoon simpelweg bloedmooi? Dan willen we graag jouw muziek horen in alle 42 locaties van Kinki Kappers.

Stuur een linkje waar we je muziek kunnen horen of een www.wetransfer.com met je muziek naar paul@kinkibv.nl, dan nemen wij contact met je op als je muziek wordt uitgekozen.

Kinki Kappers werkt samen met het bedrijf Notice. Zij stellen de muzieklijsten officieel samen zodat alle muzikanten netjes betaald worden als hun muziek gedraaid wordt.