ZOEKEN

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Acablok
De Cult
Nieuws
Prijzen

Kinki Cut Caravan

De Kinki Cut Caravan: Cut The Crap

In een wereld vol meningen en verwachtingen is de camping een plek waar mensen loslaten en echt even helemaal zichzelf zijn. Dat is precies waar Kinki voor staat: durven zijn wie JIJ wilt zijn en lef hebben om tegen die verwachtingen in te gaan. Daarom komen we deze zomer met de Kinki Cut Caravan: een sleurhut-salon die je tegen gaat komen op de leukste plekken in Nederland. Niet alleen voor die haircut die je altijd al wilde, maar ook om in gesprek te gaan met elkaar waarom het soms zo lastig is om te luisteren naar je onderbuikgevoel en keuzes te maken die écht bij JOU passen.

GA JIJ MEE MET DE CUT CARAVAN?

Deze zomer gaan we met onze sleurhut salon langs een aantal campings in Nederland om mensen gratis die Kinki coupe te geven die ze altijd al wilden, maar misschien niet durfde te nemen. Wij willen jou de kans geven om mee te gaan, dus lijkt het je tof om camping gasten te voorzien van een nieuwe look? Meld je dan snel hier aan!

Locaties en data

Camping Dijk & Meer, Andijk 17 juni
Mölke, regio Almelo 12 juli
Milkshake Festival, Amsterdam 29 juli

Meer locaties en data volgen snel!

What’s in it for you?

Een f*cking toffe dag waar je lekker staat te knippen met je blote voetjes in het gras en het zonnetje op je kop, misschien wel onder het genot van een biertje. Daarnaast wordt er uiteraard voor eten en drinken gezorgd en krijg je een leuke vergoeding.

Ook is dit een leuke manier om andere Kinkiërs binnen ons bedrijf te leren kennen!

AANMELDEN

Winkelmand