ZOEKEN

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Acablok
Nieuws
Prijzen

REBEL WITH A CAUSE

Rebel With a Cause

Omdat we bij Kinki graag wat buiten de lijntjes lopen 😉 

Kinki heeft veel van haar creatieve karakter te danken aan de controversiële stijl, mode en muziek van punkers in de jaren 80. Veertig jaar later (!) heeft Kinki haar creatieve, edgy imago behouden en zijn we in de tussentijd flink gegroeid! Onze looks zijn minstens net zo kleurrijk en voor een strakke vorm kan je nog steeds altijd bij ons aankloppen, maar we zijn ook enorm trots op de meer moderne, wearable Kinki coupes die onze vakidioten vandaag de dag creëren! Onze geschiedenis heeft ons gemaakt tot de Kinki, die we vandaag zijn. Met die gedachte maken wij met onze nieuwe looks een vertaalslag van onze punk geschiedenis naar onze diverse, edgy, open-minded toekomst. En daar hoort natuurlijk een passende fotoshoot bij! Met een frisse blik naar de toekomst en een knipoog naar het verleden presenteren we met trots: Rebel With A Cause.

Met het idee om ons verleden te eren en ons heden in het zonnetje te zetten, gingen wij op zoek naar een passend ‘decor’. Ons oog viel op het Belgische ‘spookstadje’ Doel: een verlaten dorpje aan de rand van Antwerpen met hele hoge Tsjernobyl en creepy Amerikaanse middle of nowhere vibes. We waren op slag verliefd en wisten meteen: hier moet de fotoshoot plaatsvinden!🔥

Doel staat vol met verlaten huizen met dichtgetimmerde ramen en deuren en muren vol graffiti. Met politieke slogans op de muren gekalkt, ademt Doel anarchie en punk. Omdat Doel helemaal verlaten is (en dus geen voorzieningen heeft) eiste de fotoshoot wat extra voorbereidingen. Maar zoals we graag bij Kinki zeggen: work hard, play hard!

En zo kwam het gehele team al op zondag bij elkaar om de nodige voorbereidingen te treffen bij Kinki Breda. Na een lange, kleurrijke dag met prachtige kapsels (shout-out naar Sterre en Maud!) gingen we als team uiteten en logeerden we allemaal samen in een hotel in Breda #sleepover! Op tijd naar bed en vroeg weer op, want we hadden een lange dag in Doel voor de boeg!

Het was een ontzettend toffe, stoere en creatieve dag in misschien wel de tofste locatie ooit. Mede door de super goede energie van het team, de bubbliness van onze modellen, onze groene VW camper (waar make-up en haar gedaan werd, werd geluncht en die ons ook nog warm hield) en de enorme inspirerende locatie (Instagrammable AF) is de dag een enorm succes geworden! Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!

BEHIND THE SCENES

THANKS TO

En natuurlijk ontzettend veel liefde voor iedereen die heeft meegewerkt en zijn liefde en energie in de shoot hebben gestoken!

Models | Manon, Everil, Eshita & Anouck

Hair | Sterre van de Manakker & Maud van Wijnen 

MUA | Anastasia Hunter

Styling | Richard Schreefel

Photography | Dennis van Akkeren

Videography | Nastassia Winge

Team | Josien Kox & Nastassia Winge

Winkelmand