ZOEKEN

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Acablok
Nieuws
Prijzen

KINKI ACADEMY

BECAUSE A GOOD HAIRDRESSER NEVER STOPS LEARNING

Bij Kinki geloven we heilig in persoonlijke groei en ontwikkeling. Dat begint bij intensieve en regelmatige training in de salon. Dit wordt aangevuld door de opleidingen die onze Kinki Academy al meer dan 15 jaar aanbiedt: dé place to be voor een succesvolle carrière in het kappersvak. Hier kunnen alle Kinkiërs terecht voor diverse kappers-, management- en ondernemersopleidingen. Beginnend of met ervaring: we bieden handvaten om de kneepjes van het dynamische en creatieve kappersvak (én de Kinki feel) in de vingers te krijgen.

ONZE OPLEIDING VOOR STARTENDE KAPPERS

Bij de Young Bloods leer je snel de kneepjes van het kappersvak én werk je ondertussen in één van de Kinki salons.

ONZE OPLEIDINGEN VOOR KINKI KAPPERS

YOUNG BLOODS

Do you have what it takes?

De kappersopleiding Young Bloods is een belangrijk onderdeel van onze Kinki Academy. Tijdens deze 1-jarige opleiding leren jonge creatieve kappers het kappersambacht, grotendeels in de praktijk. Centraal gelegen in de Hallen in Amsterdam worden klanten hier dagelijks geholpen aan een toffe Kinki coupe onder begeleiding en toezicht van onze Kinki educators.

KINKI KICK-OFF

Welcome to the Kinki family!

Om alle nieuwe Kinkiërs welkom te heten binnen onze familie organiseren wij ieder jaar de Kinki Kick-Off. Deze dag is speciaal voor alle medewerkers die de afgelopen 2 jaar bij Kinki zijn gestart. We maken kennis met het merk, de mensen en de mogelijkheden binnen Kinki.

FIRST LEVEL

This is the first level. Imagine what could be next.

Je bent een kick-ass kapper maar je wilt meer. Je hebt een natuurlijk gevoel voor leiderschap en je hebt ideeën over het verbeteren van de salon waar je werkt. Je bent een Kinkiër in hart en nieren en je ambitie kriebelt. Je droomt wel eens van een eigen salon, maar bent eigenlijk op zoek naar een tussenstap.

Herkenbaar? Dan is Kinki First Level jouw kans om je verder te ontwikkelen binnen jouw salon én de Kinki organisatie. In 5 intensieve trainingsdagen krijg jij alle skills mee om als salonmanager de werkvloer en jouw team aan te sturen.

NEXT LEVEL

Klaar voor het ondernemerschap?

Wanneer jij doordrenkt bent van het Kinki DNA, uitblinkt op vaktechnisch gebied en boordevol ambitie zit om jouw eigen Kinki deuren te openen ben jij misschien wel klaar om de volgende Kinki franchisenemer te worden!

Gedurende een half jaar wordt het brein van de Kinki franchisenemer in spé gevoed met kennis die geen enkele Kinki ondernemer zou mogen missen. Het merk, financieel inzicht, zelfreflectie en –ontwikkeling: het komt allemaal terug in dit uitgebreide programma. Gedurende het Next Level traject werken de Kinkiërs aan een businessplan om zo de toekomstplannen zo concreet mogelijk te maken. De opleiding wordt afgerond met een persoonlijke Elevator Pitch die gepresenteerd wordt aan het management team van Kinki B.V. en een panel van professionals uit het vak.

COLOUR DIRECTORS

Ain’t no colour like a Kinki colour.

Kinki wordt al sinds jaar en dag erkend als dé kleurexpert van Nederland. Kleur zit in ons DNA. De lat ligt hoog, maar wij geloven bij Kinki dat er altijd ruimte moet zijn voor ontwikkeling. Met de Colour Directors opleiding leiden wij onze Kinkiërs op tot de #1 kleurspecialisten van Nederland.

We streven ernaar om in elke Kinki salon minstens één Colour Director te hebben, zodat iedereen kennis van het hoogste niveau in huis heeft en deze kennis met het team kan delen. Zo trekken we alle salons naar een hoger plan en blijft Kinki dé expert op het gebied van kleur. Jaar in jaar uit. Als team.

KINKI 4 KINKI

Sharing is caring

Kinki barst van het talent! En dat delen we graag met elkaar. Kinki 4 Kinki bestaat uit diverse wisselende vaktechnische trainingen waarbij geselecteerde Kinkiërs hun (uitblinkende) skills delen met andere Kinki kappers. Denk daarbij aan diverse kleur- en kniptrainingen, bijvoorbeeld gericht op specifieke doelgroepen zoals afro-haar of heren.

Winkelmand