ZOEKEN

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Acablok
Nieuws
Prijzen

WIJ ZIJN TIJDELIJK GESLOTEN

Vanwege de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, waar wordt aangegeven dat scholen en opleidingen deuren tijdelijk moeten sluiten, nemen ook wij onze verantwoordelijkheid en kunnen we de komende periode helaas geen klanten ontvangen. Dit doen we om onze leerlingen, medewerkers, maar ook jou als klant te beschermen.

Helaas weten we nog niet wanneer we weer open gaan, maar we keep you posted.

Take care, we hopen je snel weer te zien bij ons op de Kinki Academy!

KINKI ACADEMY

BECAUSE A GOOD HAIRDRESSER NEVER STOPS LEARNING

De Kinki Academy is al meer dan 15 jaar dé place to be voor een succesvolle carrière in het kappersvak. In onze Kinki Academy kunnen alle Kinkiërs terecht voor diverse kappers- en ondernemersopleidingen, advanced trainingen en workshops om de kneepjes van het kappersvak en de Kinki feel snel in de vingers te krijgen. Beginnend of ervaren, bij de Kinki Academy kan iedereen terecht. Wij geloven bij Kinki heilig in persoonlijke groei en ontwikkeling en daarom bieden wij al onze Kinkiërs de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen in dit enorm dynamische en creatieve vak.

ONZE OPLEIDINGEN

Bij de Young Bloods leer je snel de kneepjes van het kappersvak én werk je ondertussen in één van de Kinki salons.

Korte intensieve dagdeel training, aangepast aan de wensen van onze kappers

Een training voor alle nieuwe Kinkiërs. Welcome to the family!

Een avondtraining voor Kinkiërs die hun verkoopskills een flinke boost willen geven.

Tijdens deze 2-daagse Train de Trainer cursus leer je hoe je op een effectieve manier kennis overdraagt.

Met deze opleiding worden Kinkiërs opgeleid tot de #1 kleurspecialisten van Nederland.

Onze Next Level opleiding is voor Kinkiërs die de ambitie hebben een eigen salon te beginnen.

Het Kinki Team bestaat uit geselecteerde creatieve Kinki Kappers die ons merk wereldwijd vertegenwoordigen op shows en events.

YOUNG BLOODS

DO YOU HAVE WHAT IT TAKES?
Ben jij tussen de 16 en 23 jaar oud en heb je altijd al gedroomd van een kapperscarrière? Voor €2700,- excl. BTW bieden wij jou een opleiding aan van 12 maanden!

De kappersopleiding Young Bloods is het jongste initiatief van onze Kinki Academy. Onder begeleiding van onze educators leer je het kappersambacht. Je leert het vak in de praktijk en wordt dus al snel in het diepe gegooid. In deze 12 maanden ‘blood, sweat and tears’ word je klaargestoomd als kapper. Voordat je het weet, maak je echte killer hairdos!

Heb jij het in je om een ‘Young Blood’ te worden? Laat er geen haar over groeien en meld je aan voor een intakegesprek!

SHOW ME THE WAY

De perfecte bob, highlights of undercuts. Als onze kappers hun skills willen upgraden naar een hoger niveau, Kinki Academy will Show You the Way.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Kinki centraal. Daarom geven wij onze kappers bij deze training de kans om vooraf aan te geven op welk vaktechnisch onderdeel zij zichzelf willen verbeteren. In één dagdeel krijgen zij alle tips & tricks om zich hierin te ontwikkelen. Kinki Academy will Show You The Way en onze kappers passen dit meteen toe op het model of oefenhoofd om aan het einde van de dag naar huis te gaan met een gloednieuwe skillset. A good hairdresser never stops learning!

KINKI KICKOFF

Speciaal om alle nieuwe Kinkiërs welkom te heten binnen onze familie, organiseren wij elk half jaar een Kinki Kick Off. Deze dag is speciaal voor alle medewerkers die de afgelopen 2 jaar bij Kinki zijn gestart, om hen kennis te laten maken met ons merk en alle mogelijkheden binnen Kinki. Na deze eerste dag, wordt ieder half jaar een Kinki Kick off ingepland voor onze nieuwste Kinkiërs.

SALES TIGERS

“Sell me this shampoo.”
Advies geven over producten is een belangrijk onderdeel van het kappersvak. Speciaal voor Kinkiërs die verkopen lastig vinden of hun verkoopskills willen verbeteren, hebben wij de Sales Tigers Training. In deze productadvies- en verkooptraining leren ze het belang van productadvies, hoe en op welk moment ze dit het best kunt doen. We wisselen ervaringen uit de praktijk uit.

Met de tips & trucs die worden aangeboden wordt verkopen voor een makkie en ben is elke Kinkiër binnen no time een echte sales tiger!

TRAIN DE TRAINER

Vol enthousiasme de kneepjes van het kappersvak overbrengen op anderen? Tijdens deze 2-daagse Train de Trainer cursus leren onze kappers hoe je op een effectieve manier kennis overdraagt. Het Kinki Opleidingssysteem dient als leidraad om hun vaardigheden als trainer te verbreden en om hun eigen creativiteit verder te ontwikkelen. Tijdens deze training behandelen we o.a. trainers-competenties, persoonlijk ontwikkelingsplan, feedback geven, omgaan met weerstand en presentatietechnieken.

COLOR DIRECTORS

Ain’t no color like a Kinki color.
Kinki wordt al jaar en dag erkend als dé kleurexpert van Nederland. Kleur zit in ons DNA. De lat ligt hoog, maar wij geloven bij Kinki dat er altijd ruimte is voor ontwikkeling, dat het altijd nog net iets beter kan. Met de Color Director opleiding leiden wij onze Kinkiërs op tot de #1 kleurspecialisten van Nederland.

We streven ernaar om in elke Kinki salon minstens één Color Director te hebben, zodat elke salon kennis van het hoogste niveau in huis heeft en deze kennis ook weer met het team kan delen. Zo trekken we gezamenlijk alle salons naar een hoger plan en blijft Kinki dé expert op het gebied van kleur. Jaar in jaar uit. Als team.

NEXT LEVEL

Wanneer is een Kinkiër ready for the Next Level?

Dan ben je doordrenkt van het Kinki DNA, blink je al uit in vaktechniek en zit je boordevol talent en ambitie. Niet zomaar ambitie, maar de ambitie om jouw eigen Kinki deuren te openen. Ofwel je bent een Kinki Franchisenemer in spe.

Gedurende een half jaar wordt hun brein gevoed met kennis die geen enkele franchisenemer zou mogen missen. Kinki als merk, financieel inzicht, zelfreflectie en -ontwikkeling, zijn thema’s die uitgebreid aan bod komen. Gedurende het Next Level traject werken de Kinkiërs aan hun businessplan en toekomstplannen. Aan het einde van de rit krijgen ze kans om hun persoonlijke Elevator Pitch te presenteren aan de directie van Kinki B.V. en  een panel van professionals uit het kappersvak.

KINKI TEAM

In het KINKI team zitten een paar van de meest getalenteerde kappers van KINKI. Deze vakidioten geven wereldwijd hair shows en houden zich bezig met de photoshoot binnen KINKI. In de afgelopen jaren heeft het Kinki team wereldwijd een naam gemaakt en behoort bij de top artistic teams van de wereld. Ze hebben hun kennis gedeeld met kappers uit meer dan twintig landen and counting. Jaarlijks wordt het team aangevuld met aankomend talent en blijft zichzelf vernieuwen.

Winkelmand