ZOEKEN

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Acablok
De Cult
Nieuws
Prijzen

Over Kinki

WHO WE ARE

Bij KINKI kan je altijd helemaal jezelf zijn. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en welke stijl je ook nastreeft. Wij zijn vakidioten, tonen lef en zijn al jaren de specialist in kleuren. Daarmee is KINKI een uitzondering in kappersland. Onze creatieve geesten zijn altijd op zoek naar vernieuwing en denken met je mee. Zo vinden we samen jouw favoriete look. Bij KINKI staat de deur voor iedereen open, ook voor jou.

ONCE UPON A TIME

In 1984 zag de eerste KINKI het licht in Eindhoven (times flies when you’re having fun!). In een tijd van punk, controversiële mode en muziek was er dringend behoefte aan kappers die de ideeën van de straat begrepen en dit konden vertalen naar de wensen van de klant. De heersende trends in haarmode werden genegeerd om zo creatieve grenzen te doorbreken. Ons ‘toneel’, de salon, sloot hier op aan: verrassend, veel kleur en geïnspireerd door kunstenaars zoals Christo en Jeanne Claude.

KINKI ACADEMY

Ons eigen opleidingscentrum waar al onze Kinkiërs worden opgeleid tot de beste, creatiefste en meest vaktechnishe kappers van Nederland.

De Hallen Amsterdam
020 692 9707

MEER INFO

KINKI LAB

Het Kinki Lab is de thuisplek van alle Kinkiërs. De plek waar het concept van Kinki Kappers wordt bewaard en verder ontwikkeld, waar fotoshoots worden gehouden en cursussen worden gegeven.

Melbournestraat 5
1175 RM Lijnden
020 – 820 2008

Winkelmand