ZOEKEN

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Acablok
De Cult
Nieuws
Prijzen

Over Kinki

THIS IS KINKI

Kinki is de kleurrijke revolutie van de kapperswereld. Creatieve vrijheid, inclusiviteit en diversiteit staan centraal ongeacht je verhaal, roots of vibe. Onze kappers zijn niet alleen vakmensen, maar ook innovatieve kunstenaars met lef die altijd looks te creëeren die echt bij jou passen. De salons ademen creativiteit met unieke interieurs. We vormen een sterke community, gedreven door zelfexpressie en stijl. Kinki Kappers is meer dan een knipbeurt; het is een plek waar zelfvertrouwen en eigenheid centraal staan.

ONCE UPON A TIME

In 1984 werd de allereerste Kinki Kappers geboren in Eindhoven. In een tijd van punk, grensverleggende mode en muziek was er een enorme vraag naar kappers die de ideeën van de straat snapten en deze konden omtoveren naar de wensen van de klant. De mainstream haartrends waren in die tijd niet voor ons! Wij wilden juist de creatieve grenzen op zoeken. Onze “speeltuin”, de salon, paste hier perfect bij: verrassend, heel veel kleur en geïnspireerd door kunstenaars als Christo en Jeanne Claude.

KINKI ACADEMY

Ons eigen opleidingscentrum waar al onze Kinkiërs worden opgeleid tot de beste, creatiefste en meest vaktechnishe kappers van Nederland.

De Hallen Amsterdam
020 692 9707

MEER INFO

KINKI LAB

Het Kinki Lab is de thuisplek van alle Kinkiërs. De plek waar het concept van Kinki Kappers wordt bewaard en verder ontwikkeld, waar fotoshoots worden gehouden en cursussen worden gegeven.

Melbournestraat 5
1175 RM Lijnden
020 – 820 2008

Winkelmand