ZOEKEN

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Acablok
Nieuws
Prijzen

YOUNG BLOODS

DO YOU HAVE WHAT IT TAKES?

Ben jij tussen de 16 en 23 jaar oud en heb je altijd al gedroomd van een kapperscarrière? Voor €2700,- excl. BTW bieden wij jou een kappersopleiding aan van 12 maanden!

De kappersopleiding Young Bloods is het jongste initiatief van onze Kinki Academy. Onder begeleiding van onze educators leer je het kappersambacht. Je leert het vak in de praktijk en wordt dus al snel in het diepe gegooid. In deze 12 maanden ‘blood, sweat and tears’ word je klaargestoomd als kapper. Voordat je het weet, maak je echte killer hairdos!

Heb jij het in je om een ‘Young Blood’ te worden? Laat er geen haar over groeien en meld je aan voor een intakegesprek!

In het kort:

Startdata: 07-04-2020
Prijs: € 2700,-
Duur: 52 weken
Aantal lesdagen: 3 per week
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Aantal Deelnemers: min. 5 / max. 12
Benodigdheden: werkmateriaal en oefenhoofd
Materialenpakket: € 420,-
Tondeusepakket: € 236.-

Let op!

Na je aanmelding nodigen wij je eerst uit voor een intakegesprek.

Extra informatie:

Genoemde prijzen zijn excl. BTW. Een deel van de opleidingskosten is bij de Belastingdienst aftrekbaar. Voor meer informatie: belastingdienst.nl

LES GEVEN AAN JONG TALENT?

Altijd al willen werken als zelfstandig kapper/ster in een inspirerende omgeving en daarnaast je skills en kappersambacht overbrengen aan jong talent, meewerken aan collecties en ontwikkelen van trainingen? Heb jij altijd al jouw passie en ervaring van het vak willen doorgeven aan jong talent? Wij leiden je op om les te geven te geven volgens het Kinki Academy opleidingssysteem.

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Twijfel dan niet langer! Mail je motivatie naar [email protected], dan maken we spoedig een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Winkelmand