ZOEKEN

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Acablok
Nieuws
Vacatures

Over Kinki

WIE IS KINKI?

Kinki Kappers is een ambachtelijk en kleurrijk bedrijf met 35 salons, 2 Academy’s en het Support Office; Kinki Lab.

De eerste Kinki Kappers opende in 1984 haar deuren in Eindhoven tijdens de roerige jaren tachtig en de hoogtijdagen van de punk cultuur. Het creatieve, de kleuren en het rebelse is in ons DNA gaan zitten. De afgelopen dertig jaar heeft Kinki veel tijd gestoken in het ontwikkelen van trainingen om het Kinki personeel op te leiden tot bijzonder technische kappers/sters. Van daar uit is het idee gekomen om een opleiding op te zetten, zo is de Kinki Academy ontstaan, met als kers op de taart ons Kinki Team, zij behoren tot de top van Europa. We zijn experts geworden in het kappersvak. Het beste hoe je dat kan ervaren is door binnen te lopen bij onze salons en je te laten behandelen door één van onze kappers.

#DEALWITHIT

Kinki is for those who dare to stand out.

KINKI LAB

Kinki Lab is de thuisplek van alle Kinkiërs.

De plek waar alle kappers binnen kunnen lopen voor inspiratie, overleg en trainingen. De plek waar fotoshoots worden gehouden, cursussen gegeven worden en het concept van Kinki Kappers wordt bewaard en verder ontwikkeld.

Je kan ons vinden in de op de Melbournestraat 5 in Lijnden. Kom gerust een keer langs!

Melbournestraat 5
1175 RM LIJNDEN
020 – 820 2008

KINKI ACADEMY

Kinki Academy is al meer dan 15 jaar de place to be voor een succesvolle carrière in het kappersvak. In onze Kappers Academy kun je terecht voor diverse kappers opleidingen en advanced trainingen en leer je snel de kneepjes van het kappersvak. Beginnend kapper of al enige jaren aan de slag? Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in dit dynamische en creatieve vak.
Winkelmand