ZOEKEN

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Acablok
De Cult
Nieuws
Prijzen
Vacatures

Museum Madness

MUSEUM MADNESS!

De winter is in volle gang! Nadat de feestdagen zijn afgelopen is Januari altijd een koude en donkere maand. Daarom willen wij jou graag iets cadeau doen! Als Cult-member maak je kans op een Museumkaart waarmee jij een jaar lang gratis naar zo’n 450 musea kan! Zo blijf je lekker warm en doe je ook nog eens inspiratie op!

Wij geven in totaal 3 museumkaarten weg die we random verloten onder onze Cult-members!
Nog geen Cult-member?

Grand March, The Willet-Holthuysen House

Amsterdam – t/m 26-05-2024

In samenwerking met House of Vineyard, het eerste ballroom house van Nederland, laat Grand March de kracht van ballroom culture zien. Community, tegendraadsheid en zelfexpressie zijn belangrijke thema’s binnen de ballroom scene en door een combinatie van mode, verschillende installaties en fotografie wordt je door de expositie geleid in dit historische pand.

Meer info ->

Love, Designed Design Museum

Den Bosch – t/m 18-02-2024

In deze tentoonstelling kom je erachter hoe ons beeld van de liefde gevormd wordt door design. “De ideale man? Die is ontworpen voor de cover van een bouquetreeksboek. Een diamanten verlovingsring? Die is bedacht door diamantproducent De Beers. Apps als Tinder waarmee je de liefde denkt te vinden? Die zijn speciaal ontwikkeld om zo verslavend mogelijk te zijn.” Ons beeld van liefde? Die is gevormd door het ontwerp van de wereld om ons heen.

Meer info ->

Can I be me? Groninger Museum

Groningen – t/m 03-03-2024

In deze fotografie tentoonstelling ontdek je de rauwe zwart-wit portretten van Joram Krol. De portretten laten ‘echte’ mensen zien en zijn niet gemaakt met een voorbedacht plan. Door zichzelf te verplaatsen in de leefwerelden van de mensen die voor zijn camera staan weet Joram een ongefilterd en ongepolijst beeld neer te zetten.

Meer info ->

Plastic Crush, Wereldmuseum

Amsterdam – t/m 21-04-2024

Plastic.. het materiaal wat we allemaal gebruiken. Het zit in zoveel producten dat je er bijna niet omheen kan. De tentoonstelling Plastic Crush laat dan ook zien op welke manieren plastic zich heeft geworteld in ons leven. Het materiaal heeft ons leven zeker makkelijker gemaakt maar draagt het ook bij aan vervuiling en wereldwijde ongelijkheid.

Meer info ->

Living Looonger, Nemo

Amsterdam – t/m 05-01-2025

Onze levensverwachting is in de afgelopen 150 jaar verdubbeld! We blijven maar ouder worden en het record staat op 122 jaar! We willen jong blijven maar zo oud mogelijk worden. Hoe ziet de toekomst van veroudering eruit? Wat is jouw biologische leeftijd? En wat kan je doen om zo lang mogelijk te leven? In deze tentoonstelling kom je er allemaal achter.

Meer info ->

Winkelmand